KEJAM++Jadikan Orang Utan Pelacur Sebagai Sumber Pendapatan (VIDEO DAN GAMBAR)

                                  kisah sadis 

KEJAM++Jadikan Orang Utan Pelacur Sebagai Sumber Pendapatan (VIDEO DAN GAMBAR| Pony merupakan seekor Orang Utan betina yang telah dijumpai di perkampungan pelacur di Kepulauan Borneo, Indonesia. Ketika dijumpai, seluruh tubuh Pony telah dicukur dan terdapat kesan gigitan nyamuk yang banyak pada badannya. Pony telah ditangkap dan dicukur bagi membuatkan ia lebih cantik dan dilanggan oleh lelaki yang mengunjungi perkampungan tersebut.
                               Orang Utan Di Jadikan Pelacur Di Indonesia1 Kisah Sadis Manusia Laknat Jadikan Orang Utan Pelacur (Gambar & Video)

Apabila lelaki mendekatinya, Pony akan membelakangkan pelanggannya dan membuat aksi seolah-olah sedang melakukan seks. Pony dipercayai telah ditangkap sejak kecik dan telah dilacurkan oleh seorang yang dikenali sebagai Madam. Ketika pihak Orangutan Survival Foundation mendapat tahu akan perkara ini, penduduk kampung berkenaan telah menghalang daripada Pony diselamatkan kerana Pony merupakan salah satu sumber pendapatan penduduk kampung tersebut.
Orang Utan Di Jadikan Pelacur Di Indonesia2 Kisah Sadis Manusia Laknat Jadikan Orang Utan Pelacur (Gambar & Video)
Selama setahun pihak Orangutan Survival Foundation cuba untuk menyelamatkan Pony tetapi gagal kerana setiap kali pihaknya datang ke kampung tersebut, Madam dan penduduk kampung tersebut akan bersedia dengan sumpit beracun dan mengugut untuk menyerang sesiapa sahaja yang mendekati Pony.
Tidak berputus asa, pihak Orangutan Survival Foundation berjaya mengumpul dana dan membawa 35 anggota polis yang lengkap bersenjatakan AK-47 dan memaksa pihak Madam menyerahkan Pony. Akhitnya Pony berjaya diselamatkan dan dirawat di kawasan hutan simpan.Share on Google Plus

About Unknown

  Blogger Comment
  Facebook Comment

2 comments:

 1. tak boleh percaya bulat2,propaganda barat merendahkan martabat manusia di nusantara ini,sedangkan merekalebih binatang dari binatang itu sendiri....

  ReplyDelete
  Replies
  1. saya minta maaf. saya tidak setuju dengan kata2 anda kerana bukan semua orang barat begini sedagkan mereka sememangnya bangsa yang bermartabat. orang melayu cuma pandang orang barat nie teruk melalui media sosial sedangkan cuma 15% sahaja kawasan barat yg memiliki masalah sosial. minta maaf. melayu memang tidak pernah berubah. bangsa yang memiliki mentaliti paling rendah di ASIA. :) peace.

   Delete

Takkan bace je kot. Cerr bagi pendapat sikit :)