SEGMEN JOM TUKAR BLOGLIST !!

SEGMEN JOM TUKAR  BLOGLIST !!


Assalamualaikum wbt..

Mr.Kopilekat ingin membuat Segmen Jom Tukar Bloglist Selama Sebulan ( 30 Hari ) dengan yang berminat.

Segmen ni mudah saja..
1. Just letakkan link blog kopilekat dalam bloglist blog korang..  
Ni link nya >> http://kopilekat.blogspot.com <<
Kalau yang rajin nak LIKE fanpage kopilekat, ni link nya>> https://www.facebook.com/kopilekat <<
2. Kemudian tinggalkan link korang dalam komen di bawah ini..
3.Mr kopilekat akan letakkan link korang dalam bloglist kopilekat..

SEMUDAH 1,2 DAN 3 SAHAJA !!

Untuk pengetahuan korang,blog kopilekat skrng mempunyai viewer sekitar 60k ke 100k+++ sehari buat masa ini dan akan cuba dikekal serta ditingkatkan lagi..
Jangan lepaskan peluang sertai segmen ni !!

Trafik blog kopilekat..

*Bermula daripada hari ini 23hb Dec 2013 sehingga 31hb Jan 2014 ( lebih seminggu =p)

Jemput SHARE kepada rakan-rakan lain ya..
Share on Google Plus

About kayriel eizham

    Blogger Comment
    Facebook Comment

76 comments:

  1. Nama : Jalalboy
    URL blog : jalalboy.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam tuan,mohon ltk ke blogllist tuan dulu ya.. terima kasih.. =)

      Delete
  2. Good idea..
    Link blog nya sudah saya pasang di blog saya
    Coba lihat di http://harismerantau.blogspot.com/

    ditunggu janjinya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done add to my bloglist.. terima kasih ya..

      Delete
    2. MrFuiyoo

      Url Blog :http://fuiyoonetwork.blogspot.com/

      Delete
  3. done. hana dah letak dalam bloglist :) :)

    http://lifecikashacikhana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Done...bagus juga dapat exchange link macam ni...http://www.ezadskytech.com/

    ReplyDelete
  5. slm tuan.. ni link blog gua http://www.relevansokmo.com

    ReplyDelete
  6. Join.. :")


    http://hafizhafizol.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Nama : Cik Fie
    URL blog : mynameishafizah.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. http://www.puterymemory.com/ Done ! look at in my blog ;D
    wish something dffrnt occur .krik kirik :))

    ReplyDelete
  9. dah lekatkan kopi

    www.qasehdalia.com

    ReplyDelete
  10. Done, tq. http://www.queachmad.com

    ReplyDelete
  11. Salam ,

    Done masukkn di bloglist (The Macho).

    Link : http://www.yanty.my

    ReplyDelete
  12. Done, sudaaaaaa :)

    http://www.kakitulis.com

    ReplyDelete
  13. done masukkan bloglist..
    ni link saya...
    http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/

    ReplyDelete
  14. Sy dah masukkan dalam bloglist.
    Boleh tengok di List VVIP Lelaki
    http://www.hawasyazanalee.my/

    ReplyDelete
  15. sudah.. :)


    http://sayazaza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Salam. Dah masukkan link (Misi-Misi)

    Link : http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. salam tuan blog.....cuba jenguk sini pulak yer....

    terima kasih

    http://dila79inperson.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. Salam tuan.. Saya tak minum kopi, tapi sesekali mencuba memang lekat sungguh kat kepala =) hehe,
    done add to bloglist.

    http://babyaimacomel.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. DONE :-)

    http://kyleril.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. done :)

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. Done! dah masukkan kopilekat dlm bloglist fizafantagiro :)

    http://dismybelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. Join juga. Dah letak dlm bloglist saya...

    http://www.aynorablogs.com/

    ReplyDelete
  23. salam tuan,
    done letak kopilekat dalam bloglist

    ini sy punya link www.phat.my

    seminggu je ke? kalo letak selama nya kat sahabat kopilekat x bleh eh?? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah add.. sebulan tuan..smpi hjg bln 1 thun depan.. =) cadangan tuan akan dipertimbangkan..

      Delete
  24. dah bancuh dah kopi kat blog kite, kaww punya...hehehe..DONE

    http://www.dikbee.com/

    ReplyDelete
  25. dah add dah kat bloglist...

    www.papablogger.my

    ReplyDelete
  26. http://infotegar.blogspot.com/ - InfoTegar

    ReplyDelete
  27. Dah letak di blog :)

    www.aimanaziz.com

    ReplyDelete
  28. done add to bloglist this my url blog :
    http://myputeri21.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. Done add to Bloglist Blogger Pilihan Abah...
    http://marqiscareno.blogspot.com/

    ReplyDelete
  30. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-tukar-bloglist-by.html

    Haiiii.. cakkk.. TENGKUBUTANG JOIN YEA... heee

    ReplyDelete
  31. Dah masuk dalam bloglist teman, (rakan blogger teman)

    ReplyDelete
  32. dah pasang kat blog www.kucinghitam.net

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum ..,
    Salam Ukhwah Fillah ...
    DONE JOIN JUGAK DAN DAH MASUKKAN KE BLOGLIST
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-tukar-bloglist.html

    ReplyDelete

  34. done...dah masukkan ke bloglist

    Name :Kak Zie
    http://maszie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  35. Nama : assiddeeqah
    blog : assiddeeeqah.blogspot.com

    ReplyDelete
  36. nama :syira
    url blog : www.sissyira.blogspot.com

    done

    terima kasih

    ReplyDelete
  37. dah letak dalam blog..thanks kopilekat


    http://www.menulismenconteng.my/

    ReplyDelete
  38. done...time kasih ye...

    http://syahidaaz1zan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  39. Salamsemua..sya dah add semua..sampai yang ni..maaf xsmpat lagi nak balas satu2...=) terimakasih sudi join segmen ni.. =)

    ReplyDelete
  40. salaam. dah letak. blog saya http://www.mujadafewa.my/

    ReplyDelete
  41. As salam. Sudi2kan letak juga blog saya http://www.ieta-myblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  42. tuan dah masuk kan blog tuan dalam bloglist

    http://beritasensasikini.blogspot.com/ ini link blog saya pula TQ

    ReplyDelete
  43. salam dah bro :) http://www.mawardiyunus.com/

    ReplyDelete

Takkan bace je kot. Cerr bagi pendapat sikit :)