GEMPAR!!Adlin Binti Abd Jalil(Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara) kini kembali aktif menghina agama Islam

Adlin Binti Abd Jalil(Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara) kini kembali aktif menghina agama Islam



Antara kata-katanya dalam Facebook..

Assalamualaikum dan selamat pagi sayang-sayangku! Bangun pagi jangan nak harap tonggek 2 rakaat jer! Orang yang rajin bangun untuk menonggek 2 rakaat tak gerenti sihat. Kalau nak betul-betul sihat, bangun pagi toksah jaga hati si dewa bulan Arab keparat si A**** swt tuh. Lebih elok berlatih berlari pantas untuk melintasi titian siratul mustaqim. Ini buktinya makcik boleh lari dan melintas lebih pantas dari si nabi keparat Babi M********! 


Ini link Facebook Makcik Hajjah Sitt Al-wuzara atau nama sebenar Adlin Binti Abd Jalil
Kita sebagai umat Islam xkan nak tengok saja benda ni berleluasa..
jom ramai2 report,samada di FB atau dengan pihak berkuasa..
SEBARKAN!!

Di bawah ni adalah antara post terbaru si gimpeng ni






                                                                                                                                          KREDIT
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

63 comments:

  1. hoho..ganaz ayat die..haha..dari kite kutuk die bek kite bunuh die truih..haha..

    ReplyDelete
  2. kurang ajar punya bapuk...engkau tergolong dengan israel...
    bodoh xda otak..klu mak bapak kaw taw kaw perangai kaw mcm ni kecil2 dah bgi mampus...

    ReplyDelete
  3. biar lah orang yang macam ni kita biar kan biar dia dikenakan azab kubur yang amat teruk

    ReplyDelete
  4. cetek pemikiran..semoga Allah bg hidayah kepada manusia ni ke jalan yang benar sebelum dia mati

    ReplyDelete
  5. kecia mak bapak dia...menangung dosa dia..

    ReplyDelete
  6. orang mcm ni pikiran die tak cetek bai...klu cetek die xkan dapat murtadkan org...akal die panjang.lidah die pandai main kata...tapi die salah guna kelebihan tuhan bagi....moga kita dilindungi dari fitnah dajal dan sekutunya

    ReplyDelete
  7. Smoga Allah mmbuka pintu hatinya tuk b'taubat...
    Amin....

    ReplyDelete
  8. Smoga Allah mmbuka pintu hatinya tuk b'taubat...
    Amin....

    ReplyDelete
  9. saya tak rasa dia orang Islam.., mungkin dia kafir yang menggunakan nama samaran Islam dan membuka akaun fb yang macam tu,.., susah nak percaya dia tu umat Nabi Muhammad saw..,

    ReplyDelete
  10. Diharap yg mmbaca x usahlah dok balas dgn mencaci,maki dia.Jd serupa pulak.Terang2 dia(xtau lah islam ke/x)mnyatakan permusuhan dgn Allah dan rasul.Tengok ajelah dia blh lari ke tidak tp sy yakin...bila sampai ujianNya nnti..baru dia tahu....kata orang x kena xtau..bila dh kena.........Lgpun skrang ni mcm2 org blh buat(copy/paste dan mcm2 lg)...nmpak aje mcm sihat...entah2...............So,berita2 cmni xusah di share...xde kbaikannya.Bg yang ikhlas....teruskanlh perjalanan anda,halangan2 memang bnyak,cacian2 memang merata2...teruskan perjlnan dan serah pdNya.DIA xpernah mungkir janji dan DIA maha melihat maha mengetahui dan amat KERAS hukumannya.

    ReplyDelete
  11. Benar kata En Kamaruzzaman Satari.. Saya setuju...!!

    ReplyDelete
  12. x boleh juga en kamaruzzaman kita kena lapor biar pihak berwajib periksa sahih x sahih dan kenakan hukuman setimpal seperti alvin dan avin tu...kita x nak org pandang serong pada agama kita..kalau dibiarkan saya tengok dlm gambar dia tu perkataan Allah s.a.w dalam tulisan jawi tu saya geram dia ingat dia sapa nak menghina maha pencipta....bodoh x da akal punya jantan dah dijadikan lelaki nak jadi perempuan dah jadi bapok pastu nak menghina2 plak...apa kes.....pergi je wat report.....pagi nie gak kita wat report tunggu lama2 nanti lemak dia tebal plak kan.....

    ReplyDelete
  13. betul tu en.bob pyan, masalah yang berkaitan dengan islam atau agama tidak bole di bawa main @ di hina..kita sebagai umat islam tidak boleh berdiam diri melihat perbuatan segelintir makhluk yang tidak sedar di untung..perkara perkara seperti ini boleh mengundang pergaduhan apatah lagi menghina..isu seperti ini harus di laporkan...tidak hanya menasihati tapi harus ada tindakan dari yang berwajib...

    ReplyDelete
  14. mcm celaka jer ayat die...x blajor ker??

    ReplyDelete
  15. Kenapa sampai mcm tu dia mengata agama dia sendiri ye?

    ReplyDelete
  16. Apa2 pun dia secara terang2 memperlekehkan ibadah umat dgn Allah. Dia juga memperlekehkan Allah swt dn Rasulullah saw. Kebongkakkannya tak kurang spt Fir'aun. Semoga Allah melaknati orang ni.

    ReplyDelete
  17. astagfirullah...die x sedar ke yg Allah kasi nyawa kt die untuk brnafas lgi sbb nk suruh die bertaubat..x sedr diri..

    ReplyDelete
  18. saya rasa dia cuba menghasut umat islam bagi tidak percaya pada allah swt.pada umat islam sekalian kita berdoalah pada allah supaya dia tahu dia adalah hamba allah jadi marilah ramai2 berdoa dia akan bertaubat kepada allah swt amin

    ReplyDelete
  19. Ya Allah. If only she could turn herself in public n let everyone see her face, confirm, nk aje aku rejam.

    ReplyDelete
  20. Ya Allah kau berikan lah dia hidayah dan tunjukkan lah kebenaran MU Ya Allah. Tersentuh sungguh hati ini membaca ayat2x penghinaan dari orang yg sungguh cetek ilmu itu. Semoga Allah lindungi dan selamatkanlah anak2x dan generasi kita. Mohon pada Mu Ya Allah. Amin Ya Rabb....

    ReplyDelete
  21. aku dh buat report dari awal tahun lg..mgkin dia ni x tggl kat malaysia..kalau ramai2 buat report mgkin interpol akan ambil berat isu ni..

    ReplyDelete
  22. "Ingatlah sesungguhnya jika Allah mengkehendaki seseorang itu sesat dan tertutup pintu hatinya, maka tiada siapa yang dapat membantu melainkan Dia." (lebih kurang gitulah bunyinya) dari itu lagi elok kita berdoa semoga Allah tetapkan hati kita dalam iman dan Islam serta dijauhi daripada kaum yang sesat sekutu dajjal seperti ini. Amin Yarabbalalamin.

    ReplyDelete
  23. sabar saudara saudari sekalian. kalau kita nak tegur dia. bukan dengan cara kata2 kesat. ia mencerminkan kita ni tidak mengamalkan islam sebenar. kadang2 ia adalah propaganda hizbu syaitan nak rosakkan umat islam. dia saje buat macam tu, at last kita yg terperangkap. kita yang akan keluar kata2 kesat dan macam2. anda nampak permainan mereka?

    ReplyDelete
  24. semoga dia di beri hidayah ,,dan kembali ke jalan yang benar,,amiiin

    ReplyDelete
  25. yang hina2 islam semua ni kenapa tak pakai gambar sendiri...
    boh gambar celop buat apa...tunjuk kan diri kalau rasa diri tu betul...

    ReplyDelete
  26. lau letak gambar sendiri so kantoi laa,,,, ckap bkan main lebat,,, kapal di laut bisa karam tp penakut buat ape,,, lau dah rasa diri tu hebat sgt,,, tampil ke depan dan lontarkan ketidak puasan hati tu,,, jgn sorok2 nampak sgt diri tu pengecut,,, damm you!!!!!!

    ReplyDelete
  27. Hanya Allah Yang Mengetahui dan hanya Allah Yang akan membalas segala perbuatan, Umpat dan caci yang dilemparkan oleh si celaka ini....semoga Allah mempercepatkan balasanNya.....

    ReplyDelete
  28. xkn nk biar je...
    tgkp die trus gntung klau dpt

    ReplyDelete
  29. Dia ni xde agama lah..memang yahudi kn musuh islam dr zamn nabi lg..mmg btul lah die ni yahudi geng israel laknatullah....bodoh btul,kcil2 xnk mampos.....makcik konon..busuk...

    ReplyDelete
  30. manusia yang dh terpengaruh dengah budaya barat...

    jelas yahudi adalah agama sesat kerana tiada bende jahat dlam agame mereka

    ReplyDelete
  31. nie kes nk pch belah agama islam ar nie...
    klsu muslim dy mesti teragak2 nk wat mcm 2..tp xmustahil dunia sekrg nie mcm2 bleh jadi..da nk kiamat katekn..
    tuhan jer bleh balas dose dy 2 samaada dunia atau akhirat...
    nauzzubillah..

    ReplyDelete
  32. Hanya Allah Taala saja yg membalas segala perbuatannya........

    ReplyDelete
  33. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  34. ini sdh terang2 menghina islam,tp knpa x diambil tindakan oleh pihak yg berkenaan? kenapa lambat ambil tindakan,hingga menyebabkan dia sewenang-wenang bebas menghina islam,tlg jawap hihak yg berkenaan?

    ReplyDelete
  35. aku rasa dia nie bukan islam.tapi orang yahudi menyamar jadi orang islam.saja mau pengaruhi umat islam. . orang yahudi mam pu buat macam2 nak rosak kan umat islam.

    ReplyDelete
  36. semoga dia ni dapat petunjuk dan balasan apa yg dia dah buat..

    ReplyDelete
  37. tak baik mengamuk kekawan...dia bukan ada perasaan pown...org macam niey kita azankan jew...

    ReplyDelete
  38. dia ni patut bagi hisap konek aku jer

    ReplyDelete
  39. ntah la jgn lyn org cmnie dalam dunia dye sendiri....

    ReplyDelete
  40. Bersyukur aku... Allah tentukan ko sesat... Alhadmulillah... teruskan kesesatan mu! aku cukup bangga dengan apa yang ALLAh tentukan kepada ko... teruskan kesesatanmu.. semoga ALLAh emmatikan ko dalam keadaan mu sekarang...

    ReplyDelete
  41. wooww begitu yakin sekali.melepasi titian itu.apa apa pun aku tak akan berhenti bertonggek tonggek 2 rakaat itu.biar pun apa apa ocehan yg keluar dari dari kaum kafirin yg tersangat asad sperti kamu.

    ReplyDelete
  42. assalamualaikumm semuua..oleh majikan ,,rasa dea org islam,cuma dia gagal dalam ujian allah keatasnya so dari titik itu dia amat2 membenci allah,,contoh yg mudah di fahami adalah spt kita ni disuruh bekerja dgn bebanan yang membebankan seharian,,minggu ,bulan,,tapi gaji x naik2 gakkesakula2 bole tahan lama2 tentu kita x tahan memberontak,,bila kita x dpt gak..kita maki hamun ,pukul bantai..ni hanya contoh..pk2 kan ,,semoga allah mengizinkan hajjah ini meminjam roh yg allah cipta agar segera bertaubat atas ..kesalahan2nya pada allah swt..mudah2an ...aminnnn....

    ReplyDelete
  43. NI Budak Murtad Nie .. Bodoh !

    ReplyDelete
  44. Kepada yang suka mencaci Islam ini , sedarlah Islam tak rugi apa-apa dan tak terjejas apa-apa cuma adakah kamu telah bersedia untuk menerima akibatnya... Apakah kamu sudah mengkaji Islam ini sedalam-dalamnya sehingga tergamak mencacinya. Apakah kamu lebih pandai dari cerdik pandai Islam yang telah berjaya membuktikan secara ilmiah akan kebenaran yang dibawa oleh Islam. Berapa tinggi ilmu kamu yang hendak mencabar Islam dan berpa banyak pengikut kamu. Sedarlah sebelum terlambat. Andai kamu meninggalkan Islam, tiadalah yang akan dapat menolong kamu, bahkan kamu lah yang akan mendapat kemurkaanNya.

    ReplyDelete
  45. Kes hina islam ni dah masuk 3 bulan.....tak pernah tengok KPN buat pc mengenainya...dia terlepas pandang kut. ....!!!!?

    ReplyDelete
  46. Kes hina islam ni dah masuk 3 bulan.....tak pernah tengok KPN buat pc mengenainya...dia terlepas pandang kut. ....!!!!?

    ReplyDelete
  47. tolong jangan share dlm fb sebab ia akan menjadi viral post.just baca kat sini je.lepas tu just leave.

    ReplyDelete
  48. semoga Allah membalas dengan setimpal dengan perbuatannya. Amiin

    ReplyDelete
  49. kalau aku dapat aku cincangkan faraj dia tu....semoga kau cepat ditangkap dan dibunuh!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  50. Aq nak tengok minah nii lepas ke x..lalu titian siratul mustaqim tuu.

    ReplyDelete
  51. Semoga Allah beri hidayah pada die dan semoga die bertaubat..Amiin

    ReplyDelete
  52. damn girl ! semoga Allah mmbri ptunjuk kpada perempuan tsbut sblm nyawa nya ditarik olah SakaratulMaut , Amin,,,

    ReplyDelete
  53. belom rase lg badan kena celop api neraka yg menggelegak...nauzubillah

    ReplyDelete
  54. kita tak leh nak wat apa,allah dah tentukan dia jadi mcm tu,mungkin inilah ujian bgi umat islam

    ReplyDelete

Takkan bace je kot. Cerr bagi pendapat sikit :)