Pelik Dan Gempar!! Liang Roma Ditumbuhi KUKU!!

Pelik Dan Gempar!! Liang Roma Ditumbuhi KUKU!!

Seorang wanita yang dikenali dengan nama Shanyna telah menghadpai sejenis penyakit yang pelik. Penyakit itu adalah sejenis alahan yang mana liang roma kulit badannya ditumbuhi kuku-kuku kecil.


Seorang pelajar universiti telah menghidap satu penyakit yang mana ia dilabelkan sebagai berprofil tinggi dan penuh misteri. Beliau menghidap sejenis penyakit pelik di mana seluruh liang roma kulit badannya ditumbuhi kuku-kuku kecil. Sejenis alahan dialami Shanyna Isom, 28, sejak tiga tahun lalu itumenyukarkannya melakukan kerja-kerja harian kerana tidak selesa dan terpaksa memakai rambut palsu.

Menurut Shanyna, dia terpaksa melindungi kepalanya yang botak selepas ditumbuhi kuku dengan skarf dan rambut palsu selain menunggu penawar yang belum ditemui. Jelas doktor, kulit Shanyna menghasilkan 12 kali ganda sel-sel kulit biasa di setiap liang romanya sehingga menjejaskan keadaan kulitnya.

“Pada September 2009 lalu, saya mengambil ubat penahan sakit steroid kerana diserang asma, dan selepas beberapa jam saya seluruh tubuh saya berasa sangat gatal,” katanya kemudian menambah keseluruhan kakinya turut diselaputi benjolan kehitaman. Kini, kumpulan pakar bertungkus lumus mengkaji penyakit misteri Shanyna dan hanya mampu mengawal simptom daripada merebak.

[Sumber]

Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment

Takkan bace je kot. Cerr bagi pendapat sikit :)