Gempar!!Ustaz Azhar Idrus dan Isteri Kemalangan Jalan Raya

Gempar!!Ustaz Azhar Idrus dan Isteri Kemalangan Jalan Raya


ohartis-ustaz-azhar-idrus-kemalangan-1

Kami mendapat maklumat daripada salah seorang followers Oh! Media mengenai satu kemalangan yang melibatkan Ustaz Azhar Idrus dan isteri. UAI yang bersama isteri barunya dalam perjalanan menuju ke Kuala Lumpur bagi menghadiri satu kuliyah tertutup (kerana tidak ada di dalam jadual).

ohartis-ustaz-azhar-idrus-kemalangan-4

Kemalangan awal pagi tadi yang berlaku di Pengadang Baru, Terengganu yang melibatkan kereta Volkswagen Gti Golf milik penceramah bebas terkenal Ustaz Azhar idrus dan juga sebuah Proton Saga. Kami diberitahu Ustaz Azhar Idrus hanya luka-luka dan pemandu Proton Saga hanya cedera ringan. Bagaimanapun isteri Ustaz Azhar Idrus tidak mengalami sebarang kecederaan.
ohartis-ustaz-azhar-idrus-kemalangan-5
ohartis-ustaz-azhar-idrus-kemalangan-3
ohartis-ustaz-azhar-idrus-kemalangan-2
Untuk anda semua, berhati-hatilah di jalanraya, kemalangan boleh berlalu kepada sesiapa sahaja. Apapun petang ini Ustaz Azhar Idrus tetap akan bertolak ke Kuala Lumpur untuk menyampaikan kuliyah seperti biasa.


Sumber
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Alhamdulillah, Ustaz dan isteri selamat . Bawa sorang je ke ? , Ni mesti dok melawak dalam krete, sampai tak sedar ada krete lain kat depan . Tapi tak pe lah ustaz kan ? krete boleh baiki .Teruskan memandu dan Hati-hati di jalan raya .

    ReplyDelete

Takkan bace je kot. Cerr bagi pendapat sikit :)