Pelik !! 'Gadis Ular' Gemparkan Thailand !


Adakah betul gambar ini?? Atau edit semata-mata? Wallahualam..

Pelik !! 'Gadis Ular' Gemparkan Thailand ! | BANGKOK: Gadis berusia 8 tahun, Mai Li Fay, dari Bangkok, adalah jauh dari kehidupan yang biasa seorang gadis sebayanya. Setiap hari, beribu-ribu orang datang berkunjung dan berkumpul di depan rumah keluarganya untuk mengambil peluang melihat dan menyentuh gadis itu, yang dianggap oleh penganut buddha dan hindu sebagai boleh memberikan nasib baik.

Menurut pakar perubatan terkemuka Thailand, Dr Ping Lao, gadis muda itu mengalami sindrom yang jarang berlaku dikenali sebagai Malianorcis Serpentosis atau penyakit Jing Jing, yang menjadikan badan lebih rendah, berbentuk reptilia yang berbeza dari manusia biasa.

Hanya segelintir kes-kes seumpamanya telah direkodkan sepanjang sejarah, jadi pengetahuan saintifik terkumpul berkaitan kes seumpama itu agak terhad dan tidak ada penyelesaian perubatan sehingga waktu ini.

Keluarga menerima keadaan Mai Li dengan perasaan bercampur, kesedihan dan kegembiraan, Sedih dengan keadaan Mai Li, tapi gembira kerana sebagai keluarga miskin, kehadiran tetamu yang tidak berkesudahan (pelancong dan tetamu agama) telah menjadikan keluarga miskin ini beroleh pendapatan yang besar dan meningkatkan taraf hidup mereka.

Share on Google Plus

About kayriel eizham

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. cm tipu je... klu btol msti da kecoh sedunia. mesti budak ni da kne angkut ngn org amerika
    kn die owg suke kaji benda2 aneh ni.......

    ReplyDelete
  2. antara percaya dengan tidak. tapi semua boleh berlaku dengan kuasa Allah s.w.t. tiada siapa dapat menghalang segala kehendaknya!! Kun Faya Kun

    ReplyDelete
  3. Yg sebenar mungkin bukan mcm ni

    ReplyDelete
  4. Yg sebenar mungkin bukan mcm ni

    ReplyDelete
  5. rahsia allah mungkin kita tak tahu... hanya allah yang mengetahui segalanya....

    ReplyDelete
  6. mana ade penyakit nama malianorcis serpentosis kan?

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum dan salam sejahtera semua. Harga minyak dan barang dah naik, tol mungkin naik. Seluruh negara dah kecoh kos sara hidup dah meningkat. Apa penyelesaiannya? Semua orang tau cakap je. Tak perlu tuding jari pada sesiapa. Daripada berFB tak ada hasil, baik berFB yang ada hasil. Nk pendapatan sampingan... ? Free register, ! tiada apa-apa bayaran di kenakan. Tiada tipu muslihat ( Kalau tipu pun bukan kita rugi apa2 pun). Tak perlu cari orang .., Tak perlu modal ..,Tak perlu jual barang, dan kerja sikit2 je. .saya baru 8 jam join dah dapat us$575. Syarat kelayakan: anda ada facebook dan tau komputer sikit2. Anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member. Lepas register terus dapat upah USD25, bersamaan RM80.00 lah lebih kurang. Dahtu,anda akan dapat link anda sendiri..pastu apa lagi? Copy link anda, atau copy terus semua ayat saya ni, dan paste kat facebook atau apa2 saja yg anda tahu, macam email, tweeter dan sebagainya. .Setiap orang yang open link anda,anda akan menerima ganjaran sebanyak USD10 atau RM30 lah lebih kurang. Mudah kan!!! Duit anda boleh pilih, sama ada duit masuk account terus, atau cek (akan di pos terus ke rumah) Kalau dah faham dan nak register, sila click: http://www.theweeklypay.com/index.php?share=242909 apabila anda klik link di atas anda akan tau apa fungsi job ini..jangan buang masa..tak salah untuk kita mencuba dan mengubah nasib kita..selamat mencuba dan mencari rezeki.

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum dan salam sejahtera semua. Harga minyak dan barang dah naik, tol mungkin naik. Seluruh negara dah kecoh kos sara hidup dah meningkat. Apa penyelesaiannya? Semua orang tau cakap je. Tak perlu tuding jari pada sesiapa. Daripada berFB tak ada hasil, baik berFB yang ada hasil. Nk pendapatan sampingan... ? Free register, ! tiada apa-apa bayaran di kenakan. Tiada tipu muslihat ( Kalau tipu pun bukan kita rugi apa2 pun). Tak perlu cari orang .., Tak perlu modal ..,Tak perlu jual barang, dan kerja sikit2 je. .saya baru 8 jam join dah dapat us$575. Syarat kelayakan: anda ada facebook dan tau komputer sikit2. Anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member. Lepas register terus dapat upah USD25, bersamaan RM80.00 lah lebih kurang. Dahtu,anda akan dapat link anda sendiri..pastu apa lagi? Copy link anda, atau copy terus semua ayat saya ni, dan paste kat facebook atau apa2 saja yg anda tahu, macam email, tweeter dan sebagainya. .Setiap orang yang open link anda,anda akan menerima ganjaran sebanyak USD10 atau RM30 lah lebih kurang. Mudah kan!!! Duit anda boleh pilih, sama ada duit masuk account terus, atau cek (akan di pos terus ke rumah) Kalau dah faham dan nak register, sila click: http://www.theweeklypay.com/index.php?share=304368 apabila anda klik link di atas anda akan tau apa fungsi job ini..jangan buang masa..tak salah untuk kita mencuba dan mengubah nasib kita..selamat mencuba dan mencari rezeki.

    ReplyDelete
  9. http://www.hoax-slayer.com/half-snake-girl-hoax.shtml

    ReplyDelete
  10. Ala..dia kena telan ngn ular la ni..hehe

    ReplyDelete
  11. https://www.facebook.com/pages/TUNE-TALK-EXCEL-PJ/349449581863503

    ReplyDelete

Takkan bace je kot. Cerr bagi pendapat sikit :)