KOLEKSI RESTORAN TERPELIK DI DUNIA++MEMANG PELIK [GAMBAR]

KOLEKSI RESTORAN TERPELIK DI DUNIA++MEMANG PELIK [GAMBAR] | Kat bawah ni ada beberapa gambar yang super pelik.kat Malaysia tak pasti ada ke tidak Restoran yang macam ni.kalau nak rasa suasana makan kat tempat pelik bolehla pergi kat negara yang ada restoran macam ni.penulis pun tak mahu berceloteh panjang apa kata kita tengok jom..


masa makan tu jangan bayangkan apa yang sepatutnya okey,kang tak selera pula.hihihihi





nak makan pun kena buka baju ke??sampai macam ni sekali..huhu

















SUMBER
Share on Google Plus

About mariasyahiza zainudin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. yg pakai toilet bowl tu ada kat Malaysia. kedai die pon nama toilet bowl kalau tak silap. sebijik macam kat toilet je. haha

    ReplyDelete

Takkan bace je kot. Cerr bagi pendapat sikit :)