Kejam!!Sepuluh Orang Pegawai Polis Panggang Kucing!

Kejam!!Sepuluh Orang Pegawai Polis Panggang Kucing!

SEPULUH orang pegawai polis dari Dongguan di wilayah selatan China Guangdong telah dikritik kerana memanggang seekor kucing di hadapan biro keselamatan awam di bandar ini. Ape kejam deorang nih!Orang ramai yang lalu disitu memberitahu akhbar harian tempatan Metropolis bahawa mereka melihat asap dari kalangan pegawai-pegawai polis yang duduk secara berkumpulan di jalan dan terkejut melihat mereka memanggang kucing pada tempat pemanggang barbeque yang diubahsuai.

Apabila wartawan mendekati pegawai-pegawai itu, salah seorang daripada mereka berkata mereka cuba untuk mencabut bulu kucing itu sebelum memasak.

Sebahagian daripada pegawai-pegawai itu meninggalkan tempat itu untuk mengelak daripada bercakap dengan wartawan.

Orang yang lalu lalang disitu menyatakan bahawa mereka marah dengan kejadian itu kerana merasakan ia merosakkan imej pegawai polis tempatan.

Biro keselamatan awam memberitahu wartawan bahawa mereka belum dapat memastikan sama ada mereka yang terlibat adalah pegawai polis yang sebenar, tetapi akan menghukum mereka yang bertanggungjawab didapati merupakan anggota keselamatan.

Share on Google Plus

About Unknown

  Blogger Comment
  Facebook Comment

6 comments:

 1. hat kucing nk asa kemanusiaan..yang bunuh bayi bg keluarga lbih sorang tu apa kesssssssssssssss??????sentap ati mak nak...

  ReplyDelete
 2. hat ni nk perikemanusian plak..hat bunuh bayi bg kuarga lebih sorang ank tu x asa bersalah plak..gilaaaaaaaaaaaaaaa ka apa..sntap ati mak nak

  ReplyDelete
 3. Xbrapa fhm la cmmn rasma ayie...maaf

  ReplyDelete

Takkan bace je kot. Cerr bagi pendapat sikit :)