(HUMOR 18++) Berterus-terang sebelum berkahwin

(HUMOR 18++) Berterus-terang sebelum berkahwin | Sepasang kekasih yang hendak menikah sedang berbincang. Si Gadis berbisik pada kekasihnya, “Sekarang waktunya kita saling jujur agar kelak kita tidak kecewa.” Si Pemuda mengangguk.

Gadis berkata “Sesungguhnya dada saya rata..seperti papan…kalau kau tidak suka katakan saja. Kita boleh batalkan pernikahan ini. Saya sedia menghadapinya”, kata gadis.

Pemuda dengan lemah lembut menjawab, “Itu tidak masalah. Bagiku seks bukanlah hal yang penting. Tetapi cinta kasih” Gadis pun lega mendengarkannya.

“Saya juga perlu mengatakan sesuatu sejujurnya padamu.”, jelas pemuda. Gadis mengangguk tersenyum.

“Sesungguhnya ‘anu’ saya seperti bayi…”, kata pemuda. “Sstt…sudahlah itu tidak penting. Bagiku seks bukanlah hal yang penting. Tetapi cinta kasih.”, sahut si Gadis. Pemuda pun lega mendengarkannya.

Malam pengantin tiba. Gadis mula membuka baju dan nampaklah dadanya yang memang..memang…benar-benar.. rata. Pemuda hanya tersenyum melihatnya.

Kemudian pemuda mula membuka seluarnya sehingga nampaklah ‘anu’nya.Melihat itu gadis menjerit dan pengsan.

 Setelah sedar si gadis bertanya, “Kau katakan ‘anu’mu seperti bayi…?”“Ye la memang seperti bayi,…panjang 50 cm dan berat 3 kg”.Terbaik

♥ sekadar hiburan malam..yang xpaham,buat2 paham j..yang laham..diam2 ja..=)
Pengajaran>> dengar apa2 samapai habis dulu..jangan mencelah..nanti kta yg ssh..hehe
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Lucu tpi perlu thi akan kebenaran, behawa sebuah perkahwinan paling penting kelngkapan seorang gadis mahupun lelaki pperlu kerana tnpa kelengkapan itu kasih sayang atau cinta akan pergi jauh.....tk prcya cuba..

    ReplyDelete

Takkan bace je kot. Cerr bagi pendapat sikit :)